Skip to main content

LOPD

Els missatges que s'envien a través del nostre domini lets.cat contenen informació confidencial pel seu destinatari.

Queda prohibit l’ús, divulgació, còpia o distribució de la informació inclosa en qualsevol missatge provinent de lets.cat sense l’autorització per escrit de Let’s Comunica’m.

En cas de rebre un missatge de lets.cat per error, l’informem que el contingut que ha rebut, inclosos els fitxers adjunts, estan protegits per la legislació espanyola, que garanteix la confidencialitat, protecció i secret de les comunicacions. No difongui el contingut ni faci còpies i procedeixi a esborrar- lo com més aviat millor. Així mateix li preguem poseu-vos en contacte amb el remitent per comunicar-li aquest fet de conformitat amb la LOPD (LO 15/1999).

Les dades personals que constin en aquesta comunicació estan incorporades en un fitxer responsabilitat de Let’s Comunica’m, inscrit en el registre de l'agència espanyola de protecció de dades, amb la finalitat de gestionar la relació contractual amb els nostres clients i informar dels nostres productes i serveis. Vostè pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a  les nostres oficines, c. Doctor Perelló 1 – 08189 de Sant Quirze Safaja o bé enviar-nos un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicant la referencia LOPD.