Skip to main content

Anna Guixà Fisas

Fundadora

Cooperadora, creativa, eficient, emprenedora, amb una gran iniciativa i amb una forta capacitat de generar equip. Empàtica amb els que m'envolten i amb competències per a liderar projectes amb talent, amb història i que esdevinguin motivadors.

Extrovertida, entusiasta, comunicativa, buscadora de noves oportunitats, desenvolupadora de contactes... m'agrada agafar la responsabilitat de buscar camins diferents als habituals per a portar a terme estratègies de comunicació i màrqueting. Qualsevol projecte és un nou repte a aconseguir amb un esperit d'il·lusió i propòsit.

M'agrada comunicar, aquí i a tot arreu. 

Oriol Vizcaino Gallego

Executiu de comptes

M'agrada explicar històries. Treballar amb idees senzilles per captar l'interès dels altres. Explicar una història és una de les millors maneres de connectar emocionalment amb qui escolta. Captar l'atenció, crear emocions, connectar, i ser recordat. Tots tenim la nostra marca personal. Per connectar la nostra marca amb el públic a través d'una història. Creant les condicions perquè es senti identificat amb allò que expliquem. I mostrant quina és la nostra proposta de valor.

Es tracta doncs, de trobar la manera de transmetre el missatge per connectar. 

Explica'm la teva història

Una mica sobre nosaltres...

No hi ha equip sense una manera de fer similar. No podem dir que som persones sinònimes, però si complementàries. Junts fem una estratègia més complerta, més positiva i més enriquidora. Així se'n gaudeix el client, perquè sumant visions i experiències, donem al client una visió més estratègica.

Creatius

Ideem solucions innovadores i estratègies originals per ajudar a destacar i diferenciar la marca de la competència, captant així l'atenció del públic. Aquesta habilitat és clau en un entorn empresarial competitiu, permetent desenvolupar productes únics i campanyes impactants.

Flexibles

Ens comprometem a comprendre les necessitats, desitjos i emocions del públic objectiu per crear campanyes que ressonin amb ells. Tenim la capacitat de respondre de manera efectiva als canvis del mercat i les tendències del consumidor.

Sinèrgics

Demostrant proactivitat i lideratge, gestionem i implementem les campanyes amb eficàcia. Treballem en col·laboració amb els clients per assolir els objectius establerts amb èxit.