Skip to main content

Com parla la teva marca en digital?

Estudi de posicionament de la teva marca en l'entorn digital

El primer punt de partida per treballar amb estratègia

Abans de començar a treballar qualsevol marca, sempre ens agrada definir bé com està posicionada, com viu el seu mercat i com ha d'evolucionar. Per això, sempre proposem elaborar un estudi de posicionament digital, el qual consisteix en:

Anàlisi de les paraules clau:
Mitjançant eines analítiques avançades, identifiquem les paraules clau rellevants per al teu sector i el teu públic objectiu. Això inclou investigar els conceptes més buscats i les frases clau de la competència. Utilitzem aquesta informació per optimitzar el contingut del teu lloc web, blogs i xarxes socials, millorant així el teu posicionament SEO.

Posicionament SEO i SEM:
El posicionament orgànic (SEO) és fonamental per a una presència digital sòlida. Desenvolupem i implementem estratègies de SEO que milloren la classificació del teu lloc web en els motors de cerca com Google, augmentant la visibilitat i el trànsit orgànic. Per accelerar els resultats, oferim serveis de màrqueting de cerca (SEM), incloent publicitat de pagament per clic (PPC) en plataformes com Google Ads. Aquesta combinació de tècniques ens permet obtenir resultats ràpids i duradors.

Ús de totes les plataformes digitals:
No existeix una talla única pel màrqueting digital. Identifiquem les plataformes que millor s'adaptin a la teva marca i al teu públic, ja siguin xarxes socials com Facebook, Instagram, LinkedIn o X, o altres canals com YouTube o TikTok. Creem estratègies específiques per a cada plataforma, assegurant una presència coherent i impactant en línia. També treballem les accions vinculades amb generació de continguts a través de blogs o la presència en altres escenaris més complerts com campanyes.

Pla d'acció:
Basant-nos en l'anàlisi exhaustiu elaborat i les estratègies definides, elaborem un pla d'acció detallat. Aquest pla inclou passos concrets sobre com optimitzar el teu lloc web per a SEO, la creació de contingut ric en paraules clau, la programació de campanyes publicitàries SEO i/o SEM, la gestió de xarxes socials, i totes les eines que es defineixin. A més, establim objectius mensurables i indicadors clau de rendiment (KPIs) per avaluar l'èxit de la nostra estratègia.

Monitoratge i optimització contínua:
El món digital és dinàmic, i la nostra feina no acaba una vegada que es posa en marxa el pla d'acció. Mantenim una vigilància constant sobre el rendiment de les teves campanyes i ajustem les estratègies segons els canvis en l'entorn digital o les tendències del mercat. Això garanteix que la teva marca segueixi destacant-se i connectant amb el teu públic de manera efectiva.

5 estratègies claus:

  • Anàlisi Profunda de Paraules Clau
  • Posicionament SEO i SEM
  • Presència en Totes les Plataformes Digitals
  • Pla d'Acció Detallat
  • Monitoratge Continu i Optimització

Per què fer aquest estudi?

  • Augment de la visibilitat en línia de la marca
  • Atracció de nous clients, obertura de mercat
  • Diferenciació competitiva que farà créixer el negoci
  • Augment del retorn de la inversió (ROI)
  • Millora de l'experiència del client