Skip to main content

Des de Let’s hem coordinat de forma integral l’acte de celebració dels 30 anys de Consultoria Bosch

Consultoria Bosch, una empresa dedicada a l'assessorament jurídic, fiscal i laboral, ha experimentat un creixement des de la seva fundació el 1994 fins a dia d’avui. Amb una reputació consolidada i un compromís constant amb els seus clients, Bosch s'ha convertit en un referent en el seu sector.

Des de Let's, que gestionem tota l'estratègia de comunicació de la consultoria, hem liderat l’acte de celebració dels 30 anys. Que ràpid es diu fer-ne 30!

La celebració va tenir lloc ahir, dijous 26 d'abril, a la Sala Sert de la Cambra de Comerç d'Osona. Un total de 170 persones, entre treballadors, clients, amics i familiars, es van reunir per homenatjar Consultoria Bosch i compartir aquest moment especial amb ells.

Durant l'esdeveniment, Quim Bosch va pronunciar un discurs emotiu, recordant els moments clau dels 30 anys de trajectòria de l'empresa i expressant el seu agraïment a tots els presents per la seva confiança i suport continu. Boniques paraules adreçades als treballadors i a tots els clients que li han fet confiança.

L’acte va seguir amb una ponència motivacional d'Albert Bosch, reconegut esportista aventurer i empresari, qui va compartir algunes de les seves experiències i va destacar la importància de l'ambició i el treball en relació amb els èxits assolits per Consultoria Bosch en aquests 30 anys.

Brindis de tancament, networking i pica-pica. Un acte que va sortir rodó i que, a títol personal, creiem que va lluir tal i com Consultoria Bosch volia.

Quin bon regust de boca quan veus que les coses funcionen i ho fan tal i com havies planificat. Bona coordinació de tot l'equip per un acte rodó. Agraïment a tots els implicats per la bona feina!

  • Agraïment a Guillem Soldevila, de BrandYourShoes, per la bona entesa amb l’obsequi sorpresa d’unes sabates personalitzades amb el logo.

  • A Miquel Llobet. de Gassiot i Llobert, per la bona imatge de marca pel 30 aniversari.

  • Al Pep per l’equip tècnic de la sala.

  • A la Maria de Planes Bones pel bon servei de càtering.

  • A Joaquim Comella per la boníssima llonganissa de Casa Riera Ordeix.

  • A Toni Ortiz per l’espectacular mural amb el rostre del Quim.

  • I al personal de Cambra per les bones instal·lacions prestades, conjuntament amb ImpeVic a la Sala Coll i Bardolet.

Amb una mica de ressaca post-acte, només tenim paraules d’agraïment per la confiança depositada.